YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKALI EĞİTİM PROGRAMI BAŞVURU İŞLEMLERİ
10 Ocak 2024

S.B.Ü. İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru İşlemleri

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 4 MART- 5 NİSAN 2024 tarihleri arasında Yenidoğan Yoğun Bakım  Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecektir. Bu sertifika programına Yenidoğan Yoğun Bakım’ da çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşire, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) başvuru yapabilir.

Başvuru tarihleri:

16 OCAK- 26 OCAK 2024

Başvuru  İçin Gereken Belgeler;

·         Diploma Fotokopisi (Aslı gibidir)

·         En son bitirmiş olduğu okulun (hemşirelik, ebelik, sağlık memurluğu) diploma fotokopisi.  Sağlık alanı dışında bir üst öğrenim diplomasi var ise beraber gönderilmeli.

·         Yenidoğan yoğun bakımda çalışıyor ya da çalışması planlanmakta olduğunu belirten kurum yazısı.

·         Ebe ise hemşire yetki belgesi ya da hemşire yetkili olduğuna dair kurum yazısı

·         Kimlik fotokopisi

·         Başvuru formu (Yönetici ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü tarafından ıslak imzalı ve mühürlü )

·         Evraklarının asıllarının başvuru tarihi içerinde posta ya da elden kuruma iletilmesi zorunludur.

·         Başvurular resmi yazı ve eposta ile yapılmalıdır.

S.B.Ü. İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi Yenidoğan Yoğun  Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Merkezi İletişim Bilgileri

Program Sorumlusu:  Tülin GÖKMEN YILDIRIM

Telefon: 0232 411 60 00